Kali mBedog

kali seng ijih seger.. kali seng banyune mili isih banter.. mbuh nganti tekan kapan..


Leave a comment

Gambyong Pare Anom

janjine pie nganti seprene
maune dele dadine tempe
ojo sembrono mbokyo sing nyoto
tembe mburine dadi tulodo

mungguh karepku koe tan sarju
aku tan kasdu nyawang wujudmu
ojo kuatir aku sumingkir
timbang trus mikir mung ketir ketir

timbang bingung luwung nglenthung
nyawang mendhung durung cawis payung
koe ambotoh aku trimo mabur
becike ngelinge wit mbiyen nganti saiki

arep opo wong nyatane cuwo…..

yen podo prasojo lueh prayogo
ayo tho rukun ojo ngalamun
ing liyo tahun ora kegelung