Kali mBedog

kali seng ijih seger.. kali seng banyune mili isih banter.. mbuh nganti tekan kapan..

Layang Kapindho

Leave a comment

Wes tak tompo layang mu kang kapindho
ra tak woco tak seleh ono mejo
koe lungo ora kondho kondho
ra tak balesi aku wes entuk ganti

Layang kang kapisan aku ra kelingan
elingku mbiyen tak guwak anng ratan
mergo lungo ora pamitan
ugo aku wes arep tunangan

Dek rino wengi tak enteni
koe lungo aku ra dikabari
bola bali sliramu mblenjani janji
yentak gagas gawe laraning ati

Saiki ayo seduluran wae
aku lan sliramu wes dudu jodhone…. !

Author: sidikprast

Ngeli nanging ora keli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s