Kali mBedog

kali seng ijih seger.. kali seng banyune mili isih banter.. mbuh nganti tekan kapan..


Leave a comment

Layang Kapindho

Wes tak tompo layang mu kang kapindho
ra tak woco tak seleh ono mejo
koe lungo ora kondho kondho
ra tak balesi aku wes entuk ganti

Layang kang kapisan aku ra kelingan
elingku mbiyen tak guwak anng ratan
mergo lungo ora pamitan
ugo aku wes arep tunangan

Dek rino wengi tak enteni
koe lungo aku ra dikabari
bola bali sliramu mblenjani janji
yentak gagas gawe laraning ati

Saiki ayo seduluran wae
aku lan sliramu wes dudu jodhone…. !