Kali mBedog

kali seng ijih seger.. kali seng banyune mili isih banter.. mbuh nganti tekan kapan..

Joko Mlarat

Leave a comment

wiwit mbiyen mulo aku rak wes kondho
aku wong ndeso tanpo bondho donyo
joko mlarat, wong tuomu pangkat
aku rekoso uripmu wes mulyo

iki wes wancine koe didaupke
karo priyo liyo kang podho sugihe
ora nyono lan ora nglegewo
ning sliramu tego polokromo

srengenge ngulon parane
yen bengi rembulan jenenge
koyo ngene rasane wong ra ndue
tresno tenan mbok anggep sepele

srengenge ngulon parane
yen bengi rembulan jenenge
isuk tempe sorene dadine dele
tresnamu mung abang abang lambe

Author: sidikprast

Ngeli nanging ora keli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s