Kali mBedog

kali seng ijih seger.. kali seng banyune mili isih banter.. mbuh nganti tekan kapan..

Gambyong Pare Anom

Leave a comment

janjine pie nganti seprene
maune dele dadine tempe
ojo sembrono mbokyo sing nyoto
tembe mburine dadi tulodo

mungguh karepku koe tan sarju
aku tan kasdu nyawang wujudmu
ojo kuatir aku sumingkir
timbang trus mikir mung ketir ketir

timbang bingung luwung nglenthung
nyawang mendhung durung cawis payung
koe ambotoh aku trimo mabur
becike ngelinge wit mbiyen nganti saiki

arep opo wong nyatane cuwo…..

yen podo prasojo lueh prayogo
ayo tho rukun ojo ngalamun
ing liyo tahun ora kegelung

Author: sidikprast

Ngeli nanging ora keli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s