Kali mBedog

kali seng ijih seger.. kali seng banyune mili isih banter.. mbuh nganti tekan kapan..

Imbangono Katresnanku

Leave a comment

saben dino mung ngalamun
njroning sepi, sepi samun
amung tansah kadulu
wewayanganmu duh nimas wong ayu

nilali tan bi lali
soyo anggrerujit ati
lelewamu wong manis
tansah kumanthil ono ing panduning netro

opo tego siro nimas
cidro ing janji
misahke katresnan jati
lamun mengkono pie katresnanmu
pie katresnanmu

mongko nimas katresnanku
bebasane tan biso tinuku
cunduk lan prasetyaku
tak korbanake jiwo lan ragaku

Author: sidikprast

Ngeli nanging ora keli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s