Kali mBedog

kali seng ijih seger.. kali seng banyune mili isih banter.. mbuh nganti tekan kapan..

Panggodaning Katresnan

Leave a comment

mbiyen aku rak wes kondo
njroning bebrayan kebak ing panggoda
bebasan wanci panglo tanpo obor
peteng ndedet kang rinoso

opo pancene wes bedo
ndek biyen opo saikining opo
sliramu salin slogo
dek mbiyen tresno saiki ndaksiyo

wong ayu mbok ojo bingung
kumlawung sak temah anjentrung
koyo wong kelangan pethung
deleg-deleg wekasane wurung

#Panggodaning Katresnan

Author: sidikprast

Ngeli nanging ora keli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s