Kali mBedog

kali seng ijih seger.. kali seng banyune mili isih banter.. mbuh nganti tekan kapan..


Leave a comment

Panggodaning Katresnan

mbiyen aku rak wes kondo
njroning bebrayan kebak ing panggoda
bebasan wanci panglo tanpo obor
peteng ndedet kang rinoso

opo pancene wes bedo
ndek biyen opo saikining opo
sliramu salin slogo
dek mbiyen tresno saiki ndaksiyo

wong ayu mbok ojo bingung
kumlawung sak temah anjentrung
koyo wong kelangan pethung
deleg-deleg wekasane wurung

#Panggodaning Katresnan


Leave a comment

Ayun – Ayun Tanjung Gunung

rino wengi
aku tansah ngayun ayun
sesinome tanjung argo
mengayon ayon panggalih

lir mulat randhu kang kenthar
aku kang sedyo nututi
mring bathari supadmi
eseme lir sepet madu

dasare ambudaya,
ingudi murih lestari…
kang wus nyoto
lahir bathin condong roso..

.#Ayun-Ayun Tanjung Gunung